Manca in Domen

Piševa vam v zahvalo za izum in vzdrževanje tako enkratnega portala, ki je na srečo tudi nama prinesel eno čudovito ljubezensko zgodbo :)

Oba sva se na portal vpisala po žalostnem koncu zakona, z veliko mero vere in optimizma, da bova tudi midva našla spet srečo v ljubezni. Spoznavala sva preostale člane portala, imela z njimi bolj ali manj resne pogovore, si izmenjavala mnenja in se s kakšnim izmed njih tudi v živo spoznala.

Midva sva se pravzaprav našla bolj kot ne po naključju: Manca je imela med iskalnikom vklopljen filter za iskanje in sicer starost od 35 do 40 let, Domen pa jih šteje že rosnih 42 :) Nekaj mi je govorilo, da sem starostno mejo povečala na 42 in prvi med iskanimi je bil ravno Domen... Takoj me je pritegnil njegov zabaven opis, realen pogled na življenje in seveda izraziti bicepsi :)) Po začetnih nerodnostih sva si kmalu izmenjala kontakt in začela z dopisovanjem. Prvič sva se v živo videla pred trgovino, mimo katere vsakodnevno tečem... Domen mi je poslal, da gre v trgovino jaz pa njemu, da naj me počaka 5 min, da pridem mimo, da se na hitro spoznava. No in to hitro spoznavanje je trajalo skoraj eno uro. Hitro sva se domenila, da greva zvečer na pijačo. Tam sva bila dobre tri ure in tako hitro so minile, kot da bi bila skupaj par minut. In potem sva se videla spet naslednji dan in dan za tem.... Pravzaprav ni bilo dneva da se ne bi videla oziroma slišala. Po enem tednu je Domen odšel na dopust, jaz pa tudi kmalu za tem. Vsak dan sva se slišala in pisala in komaj čakala, da se spet vidiva. Jaz sem ga presenetila, da sem prišla en dan prej domov in mu poslala slikico, naj pride na najino običajno mesto. Od takrat pa do danes sva neločljiva. Čeprav se poznava komaj dva meseca, veva da je to to. Spoznala sva tudi že starše od obeh in z veseljem delava plane o skupni prihodnosti.

Zavedava se, da je taka močna ljubezen in povezanost redkost, da so se najine poti v preteklosti že velikokrat križale, ampak je ljubezen očitno potrebovala toliko časa, da se uspela manifestirat. Zares sva sorodni duši in oba imava iste interese in isti pogled na svet. Ko si v nekaj tako prepričan, potem ni ovir in tudi najina odbitost je prednost, da lažje premagujeva vse težavne situacije.

Manca še dodaja: "Domen, hvala, ker si v moje življenje prinesel toliko pozitivne energije, mi spet vrnil vero v ljubezen in v to, da še obstajajo moški, ki mu družinske in partnerske vrednote niso tuje. Hvala, ker si na tako lep način sprejel tudi mojo hčerko, ki ti z vsakim dnem bolj zaupa. Ni lepšega za žensko, kot imeti ob sebi poštenega partnerja in srečnega otroka. Zares si dober človek in hvala Bogu, da te je namenil prav meni. Sam si rekel, da je bila najina ljubezen izmoljena, in z vsakim dnem sem v to močno prepričana tudi sama. Veselim se prihodnosti s tabo in vem, da sva skupaj močnejša."

Hvala Katstik za priložnost in obilo uspeha še naprej. Nadaljujte s svojim krasnim poslanstvom še naprej.

Pozdravček, Manca in Domen

PS.: V soboto, je pod slapom Rinka v Logarski dolini, najina zgodba dobila tudi epilog.


Vse zgodbe

Najdi partnerja za vse življenje


Postani član