Več o katStik

Iskanje partnerja preko katStika!

Živimo v pluralni družbi, kjer prepričanja o temeljnih življenjskih vprašajih postajajo vse bolj raznolika. Posledično temu sledi, da prepričane katoličane ne najdeš več "za vsakim vogalom". Internet je del našega vsakdana, tako je postal tudi pomembno sredstvo za iskanje partnerja. Vendar katStik ni zadnje upanje, temveč izvrstna priložnost. Čudna so pota Gospodova, tako v realnem kot v virtualnem svetu!

Anonimen in resen

Uporabniško ime si izberete sami in vaš spletni predalnik vam omogoči, da si izberete, v kolikšni meri boste razpolagali s svojimi osebnimi podatki. Član lahko bere profile, brska preko nastavljenih kriterijev, po želji kontaktira druge člane, sodeluje na tematskih forumih, je obveščen o dogodkih in srečanjih. Na voljo ima tudi možnost, da sam organizira dogodke. Nenehna pomoč katStika zagotavlja popolno varnost.

To je pravo mesto za vas! 

Da, ravno za vas! Stran je zastavljena za ljudi, kot ste vi! Za vas, ki hrepenite po partnerju, ki bo z vami do konca življenja. Za vas, ki imate velike cilje in ki ste dovolj pogumni, da bi se spustili v avanturo ustvarjanja družine! Za vas, ki si želite, da bi imeli družino, ki bi temeljila na krščanskih vrednotah. Ne bojte se! Poskusite! Nekdo čaka na vas!

Zaupaj Bogu!

Že Goethe je rekel: »Bog nam daje orehe, ampak jih ne odpira sam.« Zaupanje Bogu in osebna pobuda si ne nasprotuje. Bog namreč računa na naše prizadevanje, da prispemo do cilja, h kateremu stremimo. Spletna stran je ena od številčnih priložnosti, da spoznate osebo ter v svoj bodoči zakon in družino vključite tudi Boga. 

Najdi partnerja za vse življenje


Postani član