Janja in Boštjan

Spoštovani vsi,

ki ste z Božjim navdihom tako srčno, globoko in ljubeče oblikovali portal KatStik in skrbite zanj, da dosega svoj namen.

Ne vem, če se boste spomnili točno kdaj je bil tisti dan, ko sem vas prosila, da me odjavite iz portala in vam napisala spodnje sporočilo, ker sem spoznala (po vsej Božji previdnosti) svojega bodočega moža, ki mi je bil podarjen iz Očetovega srca.

Napisala sem vam takole (in vidim, da imate to objavljeno tudi na vašem portalu pod odzive)


"Neizmerno sem vam hvaležna za vaš portal, za vse, kar nudi, hvaležna sem za vse molitve drugih ljudi zame in za mojo pot, Bog je res vsemogočen! Našla sva se s človekom, s katerim se dopolnjujeva in spoštujeva in vse kaže da... polno blagoslov in milosti doživljava in rasteva skupaj v Božjem objemu.Vsem želim še naprej, da bi portal služil svojemu namenu, polno blagoslovov - naj ima čimveč ljudi, katoličanov takšno srečo, kot sva jo imela midva, da sva se našla tu preko..."

Zdaj vam oba z neizmerno radostjo v srcu javljava, da sva postala dar drug drugemu in povabila medse ljubega Boga, ko sva sklenila zakrament Svetega zakona v soboto, 19.8.2017.

Hvaležna in obdarjena s polno blagoslovi zdaj in v času spoznavanja se vam še enkrat zahvaljujeva za vse, kar dajete s kvalitetnim in duhovnim portalom vsem, ki so samski in si želijo najti osebo za skupno pot v sreči in nesreči, v bolezni in zdravju, v srčni iskrenosti, da se bodo ljubili in spoštovali vse dni svojega življenja. Naj vsi, ki pridejo na portal, z Božjo podporo okrepijo vero, upanje in ljubezen!

Janja in Boštjan 

Vse zgodbe

Najdi partnerja za vse življenje


Postani član