Zmenkarske dogodivščine

Se je tudi vam zgodilo kaj podobnega?

7. Na e-portalu na svojem profilu ima odgovore tipa:

Katero zmožnost ali lastnost bi si zaželel od dobre vile? Da bi imel punco.

Moje življenjske sanje: imeti punco.

Katero osebo bi najraje peljal na večerjo? Svojo punco.

A bejž no! In mi tega nismo dojele, ker … ???

Ddd! Itak, da si želiš imet punco! Sej si menda prijavljen na e-portal za samske, kajne?

Kaj narediti? Spravi se k sebi in najdi kakšne bolj zanimive odgovore. Če si še tako zelo želiš punco, je s takimi odgovori ne boš dobil. Razen, če si želiš imet tako, ki ti bo v svoji iznajdljivosti vsak dan skuhala fižolovo juho :).

8. Sva na zmenku na pijački. Naročim sok in vodo ter zlijem skupaj. Nič takega, kajne? To vsi počnemo.

Moj zmenek vpraša: “A ti pa kar skupaj zmešaš?” Odgovorim: “Ja! Sem veliko žejna in potem veliko pijem." Pa me pogleda v prsi in reče: “Ja, vidim, da imaš rada veliko.”

Pa s kje si ti padel? Z lune, al kaj? Bila sem tako šokirana, da sem ostala brez besed. Kaj naj rečem? Da “glede na to pa s tabo nimam kaj počet”?

Kaj narediti? Nič hudega, če ti nekaj njenih lastnosti pade v oči. Tudi njeno oko se je zagotovo ustavilo na nečem tvojem. Pa naj bodo to oči, možate roke, super frizura, gips na nogi ali pa pleša. Pa si želiš, da ti že na prvih zmenkih vrže pod nos, da si plešast? Na zmenkih smo vsi še posebej občutljivi, saj si želimo pustiti čimboljši vtis. In s tem, ko zineš karkoli, ob čemer bi lahko pomislila, da jo žališ, si že oplel. Za vedno.

Bodi vedno spoštlljiv in obziren. Ženske smo zelo občutljive glede svoje zunanjosti. Niti če boš pohvalil njeno okroglo zadnjico, ker ti je res totalno všeč, ni nujno, da bo to sprejela kot kompliment. Vsaj ne na prvih 20ih zmenkih. Torej … lahko pohvališ njene oči, frizuro, mejkap, čevlje, nohte, nakit, torbico, nikakor in pod nobenim pogojem pa prsi, zadnjice, nosu, bradavic … Teh delov telesa niti ne omenjaj. Ne obstajajo, tudi če te kar bleščijo v oči. Razen če želiš dobiti nase vsebino njenega polnega kozarca :).

V resnici mi je žal, da se mi je zdelo dobrega soka škoda za na njegove znucane kavbojke :/.

9. Pogovarjava se o zobarjih in moj zmenek je opisoval svojo izkušnjo s tem, da mu je pred časom padla plomba iz zoba. Dodal je: “O! Saj jo imam še s sabo!” jo potegnil iz žepa in mi jo pokazal.

O, dear! V tem trenutku sem pomislila: “In kaj naj jaz zdaj s tem?” Bila sem v zadregi, saj nisem vedela, kako naj reagiram. Bilo mi je nerodno in istočasno mi je prišlo na misel, da je to približno tako kot da bi jaz iz žepa potegnila uporabljen tampon ali vložek in ga razkazovala … Se vam gravža, kajne? Tudi meni se je. Pa je menstrualna kri nekaj veliko bolj pogostega in bolj naravnega kot izpadla plomba.

Kaj narediti? Če že imaš kaj podobnega v svojem žepu, tega ne vleci ven, saj bi jo spravil v silno zadrego in hkrati o sebi pokazal več neželjenih lastnosti: ni ti mar, kako se ona počuti, zbiraš zobke za zobno miško, hlač si že vsaj od takrat nisi opral, v svojih žepih skrivaš vse sorte torte ... Lahko pa iz te svoje plombe narediš totalno foro in se pošališ na svoj račun. Tako boš videl celo, kakšen smisel za humor ima. Pa, prosim, ne na prvem zmenku. Na četrtem bo čisto dovolj kmalu.

... se nadaljuje :)

(resnične izkušnje mlade dame)

Prikaži vse novice

Najdi partnerja za vse življenje


Postani član