Planinski izleti in piknik

Pridite z nami na lepše

V skupini za mlade in mlajše odrasle 30plus smo po epidemiji že zavihali rokave in pripravili program za poletne mesece. Poleg edinstvenih počitnic, o kakršnih ste vedno sanjali, o katerih lahko več izveste v sosednji novici in na spletni strani https://pocitnice.30plus.si, tokrat lepo vabimo na planinske izlete in na piknik.

Planinski izleti:

- 6. 6. – Kum (1220 m)

- 13. 6. – Ratitovec (1642 m)

- 25. 6. – Slemenova špica (1911 m)

- 4. 7. – Kordeževa glava (Peca, 2125 m)

Izleti so lahki, primerni za vse, ki smo se v zadnjih mesecih držali bolj doma. Izbrane poti so dokaj kratke in položne. Posebna oprema ni potrebna. Vsi vrhovi so znani po lepih razgledih. Ob poteh so planinske koče.

Utrjeni planinci si boste lahko po želji izbrali tudi daljše poti pristopa ali razširili izlet še na kak vrh v bližini.

Planinski izleti so brezplačni.

Prijave so obvezne in jih sprejemamo na info@30plus.si do zadnjega dneva pred izletom, ko bo tudi znano, ali gremo ali ne (odvisno od vremenske napovedi).

Piknik na Rakitni

Lepo vabljeni na piknik za mlade in mlajše odrasle, ki bo v soboto, 27. junija, v okolici Rakitne. Začetek v zgodnjih popoldanskih urah.

Piknik bo v vsakem vremenu. V primeru lepega vremena vabljeni tudi na ogled podpeškega jezera in na sprehod do cerkvice sv. Ane, od koder je lep razgled na Ljubljansko barje. Za vse, ki boste do piknika ali na njem poravnali prispevek za počitnice, je piknik brezplačen. Prispevek za ostale je 8 EUR (poravnate tam). Kdor se prijavi in ne pride, prispeva 15 EUR.

Več informacij o lokaciji in začetku boste prejeli, če se boste prijavili.

Prijave: info@30plus.si

Prikaži vse novice

Najdi partnerja za vse življenje


Postani član