Razlike in pričakovanja

Tipične (ali netipične?) prigode med fanti in puncami na zmenkih

10. Na vprašanje, kakšne sorte je moja služba, sem mu odgovorila, da sem negovalka osebi na vozičku in jo večkrat na dan dvignem, da lahko opravi osebne potrebe. Pripomnila sem še, da mi je služba zelo všeč, da pa moja hrbtenica ob tem trpi.

In on: “Imam rešitev zate.”

Jaz: “Aja? Kakšno pa?”

On: “Povabiš jo, da gresta skupaj na shujševalno.”

Sem jaz tebi rekla, da si suh kot dahovec? Nisem. No? Presenečena sem bila, kako si lahko kdorkoli to dovoli rečt. Na drugem zmenku! Lahko si mislite, kaj je s tem sprožil. Vprašala sem ga samo še, po čem sklepa, da bi jaz morala na shujševalno.

Kaj narediti? Ko brskaš po e-portalu za zmenke, bodi pozoren na opis postave, ki jo najdeš na njenem profilu. Tistih, ki imamo nekaj kg preveč ali smo okrogle, niti ne vabi na zmenek. Ker boš razočaran ti, pa tudi ona. In oba bosta izgubljala čas. Škoda energije. Sicer pa: zelo očitno ti še ni čisto jasno, da je fora čokolade v vsebini, ne v ovitku ☺.

11. Enkrat se mi je zgodilo, da je fant prišel na zmenek zelo močno odišavljen.

Uf! ŠE vedno se spomnim tega močnega vonja. Saj ni, da bi mi njegov parfum smrdel. Le … Preveč ga je bilo. Namesto da bi opazovala in spoznavala njega, sem se ubadala s tem, kako bi čimbolj plitvo dihala, da ne bom od vonja vsa zadeta.

Kaj narediti? Lepo je, da prideš na zmenek sveže umit in v svežih oblačilih. Lahko si tudi rahlo naparfuman. S tem punci pokažeš, da ti je mar zanjo. Ampak ni je treba bombardirati z vonjem svojega parfuma ali deodoranta. Raje jo daj s svojim šarmom. Tudi tebi najbrž ne bi bilo všeč, če bi se njen parfum kar valil od nje ali pa če bi bila naličena kot kakšna odcvetela prodajalka ljubezni. Tudi pri parfumu velja: manj je več. Naj dišava ne bo temelj tvojega šarma, ampak zgolj dodatek ☺.

12. Po četrtem zmenku se je nehal odzivati na sporočila.

Res je, da je v času vseh štirih zmenkov večkrat nakazal, da se ne vidi z mano in očitno nisem dojela sporočila. Vseeno pa se mi je zdelo za malo, da ne more reči bobu bob. Pravijo, da moški ne razumejo jezika med vrsticami. Možno res. Vsekakor pa med vrsticami govorijo. In ženske naj bi razumele ta jezik? Malomorgen!

Kaj narediti? Če ti punca ni všeč, ti pač ni. Nič takega. Če se nista popolnoma natančno v živo pogovorila o tem, da med vama ni kemije, ali pa, če ona ni dojela, da s tem zmenkom končuješ srečevanje z njo, ji to napiši. Ni prav, da na njeno sporočilo z vprašanjem, kdaj in kje bi se naslednjič dobila, ne dobi odgovora. Lahko ji čisto lepo, obzirno in spoštljivo napišeš, kako super punca je, ampak meniš, da nisi pravi zanjo. Zraven dodaš še, da ji želiš, da bo čimprej našla pravega zase, pa bo. Obljubim, da ne bo bolelo.

Fantom, ki ste me kdajkoli povabili na zmenek, želim sporočiti, da sem vam neizmerno hvaležna za skupne trenutke. Ja, med nama se ni izšlo … Pa kaj potem! Upam in si želim, da čimprej najdete svoje duše dvojčice in boste srečni do konca in še bolj. Če ste se našli v zgornjem opisu, mi, prosim, ne zamerite. Nič hudega ne mislim s tem in prav nobenega namena vas nimam žalit. Tudi sama sem naredila precej “felerjev", po vsej verjetnosti tudi na zmenkih z vami :). Želim samo pripomoči, da ne bo še kdo drug na isti način pljuval v lastno skledo.

Se vam je ob mojih izkušnjah zmenkarjenje zagravžalo? Nikar! Fantje, moški in dedci ste čudovita bitja. Ravno tako smo čudovite punce, ženske in babnce. Vsi čakamo in iščemo pravo osebo zase in na žalost jo lahko z neprimernim vedenjem tudi odženemo. Tega pa ne želimo, kajne? Zato sem začela brati knjige Moški in ženske na zmenku, 5 jezikov ljubezni za samske in Veličastno srečanje.

Sam si pomagaj in Bog ti bo pomagal. Srečno!

mlada zmenkarica

Prikaži vse novice

Najdi partnerja za vse življenje


Postani član