Pomoč

Kaj se zgodi, če ne podaljšam naročnine pravočasno?

Vaš profil se bo spremil v "pasivno" članstvo.Še vedno se boste lahko prijavili, prebirali forum in sprejemali sporočila, prebirati jih pa ne boste mogli. Vaše članstvo lahko podaljšate kadarkoli po tem ko se vam prejšnje izteče. Nočem videti "pasivnih" članov v mojih rezultatih iskanja! Prosimo sortirajte rezultate iskanja po zadnjem vpisu. To bo razvrstilo passivne uporabnike(ti lahko dobivajo sporočila, pošiljati pa jih ne morejo) na konec seznama.

Kaj pomenijo posamezne zastavice zraven profilnih slik?

Zraven slovensko govoreče skupnosti, je vključenih še več drugih držav: Nemčija (z Avstrijo in Švico), Hrvaška, Madžarska, Latvija, Litva, Češka, Slovaška. Da se lažje znajdete so profili iz teh držav dodatno označeni z njihovimi zastavicami. O tem ali bi bili radi vidni tudi v drugih državah najdete nastavitve pod "Profil" --> "Uredi podrobnosti" --> "Vidni v teh skupnostih", kjer obkljukate države - skupnosti, kjer bi radi bili vidni. V spodnjem kvadratku bo krajše sporočilo(predvidoma v jeziku izbrane skupnosti), ki bo predstavilo vaš profil partnerski skupnosti.

Kako izbrišem svoj profil?

Za deaktivacijo račun kliknite na svoje uporabniško ime (desno zgoraj) -->  "deaktiviraj račun" --> s klikom na modri gumb "deaktiviraj" bo vaš račun deaktiviran. Svoj račun lahko kadarkoli ponovno aktiviraš. Samo prijavi se ponovno!

Pišite nam:

Če rabite pomoč, nas prosimo kontaktirajte na info(at)katstik.si