Na Romanje tudi s Kopra!

Dobili smo potrditev, da bomo za romanje v Padovo pobirali tudi v Kopru!

Zaradi zanimanja z obale smo se uspeli dogovoriti s potovalno agencijo, da bomo potnike pobirali tudi v Kopru!

Za vse, ki vas zanima imamo še prosta mesta za romanje v Padovo, k sv. Antonu Padovanskemu.

V sodelovanju s potovalno agencijo Alpetour vas vabimo na romanje v Padovo, v kraj, ki ga je posebej obarval svetnik, sv. Anton Padovanski, kateri še danes podarja veliko milosti. Priporočajo se mu za izgubljene stvari, hkrati je zavetnik zaljubljencev, zakoncev in popotnikov. Poromali bomo na njegov grob, spoznali Padovo in okolico in nasploh bomo deležni dobrega vodenja in vesele družbe.

 Predviden program:

1.dan: Odhod iz Maribora (poberemo še romarje v Celju in Ljubljani) v zgodnjih jutranjih urah, ko se bomo odpeljali v Italijo. Vozili se bomo mimo Trsta, Benetk in Padove. Naš cilj bo romarsko središče Schio pri Vicenzi, kjer je samostan svetnice Jožefine Bakhita.  

Po ogledu se bomo odpeljali do Padove. Ogled. Vožnja v hotel na širšem mestnem obrobju, namestitev, večerja, druženje in prenočitev.  

2. dan: Po zajtrku se bomo podali nazaj v Padovo, ki ima zelo bogato zgodovino, saj se je začela razvijati že v času rimskega imperija. Mesto je poznano tudi kot romarsko središče, saj se v mogočni baziliki sv. Antona priprosijo številni romarji. Le-ta je mestni zavetnik ter zavetnik za izgubljene stvari, zaljubljence, zakonce, reveže in popotnike.  

Sprehodili se bomo po mestnem jedru in videli glavne trge nad katerimi se dvigujejo pročelja meščanskih hiš, cerkva in palač.  Prosto za samostojne oglede.  

Dan bomo namenili tudi spominu na sv. Leopolda Mandića. Blizu nam je, ker je bil doma na Balkanu, blizu ker je živel v naši dobi, blizu ker so naše cerkve in samostani njemu posvečeni.  Po ogledu se bomo odpeljali proti domu.  

Cena vključuje:

  • prevoz s turističnim avtobusom,
  • zunanje oglede po programu,
  • en polpenzion v hotelu *** na območju Padove v dvoposteljni sobi,
  • turistično vodenje, organizacijo izleta in ddv.  

× izbira enoposteljne sobe stane dodatnih 25,00 €.

Romali bomo od od 29. - 30. oktobra 2016

Cena: od 88 do 101 evra (odvisno od prijav)  

Prijave sprejemamo do 17.10.2016 na: info@katstik.si

Prisrčno vabljeni!

Prikaži vse novice

Najdi partnerja za vse življenje


Postani član