Špela in Andrej

Dolgo sva se iskala, a se le dočakala! :)

S portalom katStik sem se spogledovala kar nekaj časa, a se nisem nikoli odločila za registracijo. Po nekajkratnem prigovarjanju moje drage prijateljice in sedaj tudi priče Klare, sem se le opogumila in se pridružila. Skrbno sem bila pozorna, da bom stopila v stik le s tistimi, ki živijo v bližnji ali malo manj bližnji okolici Ljubljane, da le niso ravno na drugem koncu Slovenije. Andrej, ki prihaja s Primorske, pa ravno tako. Zato se, zaradi nastavljenega filtra, med uporabniki portala sploh nisva videla. Nekega dne, med brskanjem in raziskovanjem po katStiku, pa sem ga zagledala. Bil je tam... in klik... stekel je pogovor, vsakič sem komaj čakala na najin klepet. Nato pa šok... ;) Izvedela, sem, da je s Primorske. Ni se mi zdelo mogoče, da bi na takšno razdaljo lahko gradila odnos. A Bog je imel drugačne načrte (''Zakaj moje misli niso vaše misli in vaša pota niso moja pota, govori Gospod.'' Iz 55,8). :)

Sledilo je prvo srečanje, ki je trajalo in trajalo in še prekratko je bilo. Že po prvem zmenku sem vedela, da je Andrej iz ''drugačnega testa''. :) Najprej sva se srečevala ob nedeljah in se izmenično vozila na Primorsko ali v Ljubljano, nato pa sva skupaj preživljala vikende, da ni bilo treba tako hitro domov. Kmalu zatem se je Andrej preselil v Ljubljano.

Tako sva najino ljubezen, 8. decembra 2018, na dan Marijinega brezmadežnega spočetja, okronala s prelepo poroko, pospremljeno s pogledom na morje in gore. (P.s.: na sliki je čez vitraž v cerkvi posijalo sonce, ki se je poigralo s čudovitimi barvami. Res so naju razvajali od tam Gor...)

Hvala Bogu, da je združil najini poti in hvala vam, katStik, da ste bili Njegovo orodje za naju. :)

Špela in Andrej. 

Prikaži vse novice

Najdi partnerja za vse življenje


Postani član