Počitnice na Pagu: Popust za člane Katstika

»Edinstvene počitnice, o kakršnih ste vedno sanjali!«

Če ste stari od 20 do 45 let vas neokrnjena narava, najlepše plaže, kristalno čisto morje, gostoljubni domačini in super družba vabijo na enega od biserov Jadrana – otok Pag. Pag je otok romantike, čudovitih sončnih zahodov, neraziskanih kotičkov, skrivnih plaž, vina, odlične hrane in še mnogo drugega. Obiskovalce navdušuje z nežnim vonjem po žajblju, gričevnatimi pobočji in simpatičnimi ovcami, ki jih lahko srečamo med potepanjem po naravi.

Počitnice, ki so med mlajšimi odraslimi postale prava uspešnica, odlikuje pester duhovno-počitniški program po izbiri, veliko prostega časa, dobra hrana, nova prijateljstva ... Prava kombinacija vsega za zelo ugodno ceno:

termin: 18.—25. 7. 2020

- odhodi iz Ljubljane, Novega mesta in Metlike,

- namestitev v klimatiziranih apartmajih,

- razmerje m/ž 50:50,

- animacijski program po izbiri: plesni večer s koktejli, filmski večer, nočno kopanje v svetlikajočem se planktonu, ogled zvezdnih utrinkov, vzpon na okoliške vrhove, ogled sončnega vzhoda in zahoda, izlet z motornim čolnom …

- plaža v senci in na soncu, kristalno čisto morje,

- trgovina, pošta, ambulanta in gostinski lokali v bližini,

- duhovno spremljanje: bratje kapucini,

- cena že od 325 EUR naprej.

Če v tem terminu ne morete, vabljeni na počitnice v Ankaran od 8. do 15. avgusta (7 dni) oz. od 8. do 18. avgusta (10 dni). All inclusive že od 249/299 EUR naprej.

Popust za Katstik

Člani in prijatelji skupnosti Katstik lahko ob prijavi na katerikoli termin počitnic do 27. 6. izkoristite bon za dodatnih 10 EUR popusta. Na prijavnico vpišite kodo KATSTIK_POČ2020

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest oz. do odhoda. Povabite tudi svoje prijatelje.

Več informacij in prijave: pocitnice.30plus.si

Prikaži vse novice

Najdi partnerja za vse življenje


Postani član