Informacije o cenah

KatStik je sodobna, mednarodna spletna stran, ki zahteva intenzivno in tehnično zapleteno delo.

Neplačljive "zmenkarske storitve" pogosto pritegnejo ljudi, vendar v primerjavi s katStik ponujajo bore malo za svoje člane.

KatStik spodbuja visoko stopnjo strokovnosti in si prizadeva, da svojim članom zagotovi varno uporabo spletne strani. Portal ponuja različne možnosti komunikacije (sporočila, klepet, forum, knjiga gostov, glasovna sporočila), omogoča test ujemanja in povezuje člane ne samo po celotni Sloveniji, ampak tudi v tujini.

KatStik je zasnovan tako, ohranja resnost naših članov. Organizirali in spodbujali bomo tudi srečanja ter obveščevali naše člane glede drugih dogodkov v Sloveniji.

Razmerje med ceno in kakovostjo katStika je nadvse odlično!

KatStik ponuja več paketov:

  • za 3 mesece: 12 € (euro)
  • za 12 mesecev: 30 € (euro)
  • za 3 mesece z GARANCIJO* za dodatne 3 mesece: 18 € (euro)
  • za 12 mesecev z GARANCIJO* za dodatno leto: 40 € (euro)

* garancijo uveljavite kadarkoli po preteku članarine s sporočilom na office(at)katstik.si, zraven pa lahko priložite še račun, da bi aktivacija stekla hitreje.

Sledite našim priložnostnim akcijam in popustom

Iščite in našli boste! Ker iskanje življenjskega partnerja lahko traja nekaj časa, zato vam priporočamo letno članarino.

Skupnosti katStik se vsak dan pridružujejo novi člani, zato ni dovolj, da samo enkrat plačate članarino. Celoletni paket vam daje večjo možnost, da spoznate svojo sorodno dušo!

Najdi partnerja za vse življenje


Postani član